آموزش بازی وارکرافت ، پیچیده ولی زبان ساده!

9 دیدگاه
3 دقیقه زمان مطالعه

سلام و عرض ادب خدمت تمامی همراهان پرشین وو ،  امروز میخوایم با مقاله آموزش بازی وارکرافت به زبان ساده یکسری از نکات مهم که بسیاری از کاربران زمان نصب و در حین این بازی بهش برمیخورند رو ذکر کنیم .

پس با ما همراه باشید تا آخر این مقاله.

اصلا بازی وارکرافت چی هستش؟

قبل از هرچیزی بیاید از پایه صحبت کنیم تا همه دوستان متوجه بشن .بازی وارکرافت یه بازی آنلاین در سبک MMORPG (نقش آفرینی آنلاین چند نفره) هست که نسخه های مختلفی داره.در هر نسخه ی این بازی ، یکسری قابلیت ها به بازی اضافه شده و بازی وارکرافت داستان جدیدی رو طی میکنه .در جدول زیر میتونید لیست کامل پچ – Patch های این بازی رو مشاهده کنید (که اصطلاحش در بازی بنام Expansion – اکسپنشن هست)

World Of Warcraft Expansions

سال انتشار
نام اکسپنشن
نوامبر 2004World of Warcraft Vanila
January 2007
The Burning Crusade
November 2008
Wrath of the Lich King
December 2010
Cataclysm
September 2012
Mists of Pandaria
November 2014
Warlords of Draenor
August 2016
Legion
August 2018
Battle for Azeroth
August 2019
World of Warcraft Classic
November 2020
Shadowlands
June 2021
The Burning Crusade Classic

من میخوام بازی کنم ، باید از کجا شروع کنم؟!

ببینید برای آموزش بازی وارکرافت و بازی وارکرافت، چندین سایت و سرور در سراسر جهان وجود داره که شما میتونید برید به صورت آنلاین با سایر کاربران بازی کنید.از جمله این سرور ها Warmane هست که میشه گفت جز بهترین سرور هی رایگان هست.

ولی اصلی ترین ، بدون مشکل ترین و نسخه اورجینال این بازی بر روی سرور سازنده این بازی یعنی بلیزارد Blizzard اجرا شده.که شما میتونید با تهیه ی گیم تایم (که به صورت ماهیانه باید شارژ کنید) وارد سرور های این بازی بشید.

عکس بازی وارکرافت

عکس بازی وارکرافت

قیمت گیم تایم WOW 

گیم تایم بازی WOW به صورت مختلف پکیج بندی شده از جمله گیم تایم های 30 ، 60 و 180 روزه که به نسبت قیمت های مختلفی دارند ولی قیمت گیم تایم دو ماهه این بازی (یعنی 60 روزه) چیزی حدود 750-850 هزار تومان هستش که خوشبختانه اگر تصمیم به خرید گیم تایم وارکرافت دارید میتونید از فروشگاه پرشین وو خریداری کنید!

کسب درآمد از بازی وارکرافت

کسانی که وارکرافت بازی میکنند کلا به دو دسته تقسیم میشن ، دسته اول که فقط برای لذت و تفریح بازی میکنند و دسته دوم که برای درآمد زایی بازی میکنند.

درآمد زایی در بازی وارکرافت به شیوه فروش گلد وارکرافت هستش که خوشبختانه تیم پرشین وو خریدار گلد وارکرافت شماست (از تمام بازی های آنلاین با بهترین پیشنهاد قیمت و تسویه بسیار سریع در خدمت شماست) اونقدر ها هم که بقیه بازیکن ها میگن سخت نیست فقط شما باید یک کاراکتر بسازید و اونو لول آپ بکنید و برید تو حوزه مورد علاقتون که میخواید فعالیت کنید.(از جمله کندن گیاهان ، معدن ، پوست حیوانات و…) که در مورد کسب درآمد از بازی وارکرافت به طور کامل ما در یک مقاله جدا صحبت کردیم.

قیمت گلد بازی وارکرافت

کسب درآمد از بازی وارکرافت

کسب درآمد از بازی وارکرافت

خیلی از شما عزیزان در رابطه با اینکه چقدر از بازی وارکرافت میشه پول درآورد سوال میپرسید ؛ حتی ممکنه در همین مقاله آموزش بازی وارکرافت خیلی از دوستان کامنت بزارند که چقدر میشه از این بازی درآمد زایی کرد ، در پاسخ به این سوال باید بگم که این سوال خیلی سواله کلی هست!

فاکتور های زیادی هست که مقدار درآمد شمارو تعیین میکنه مثل ، چند ساعت در روز کار کنید ، چقدر حرفه ای و سریع باشید و …

هستند پلیر هایی که درآمد ماهیانه 30 میلیون تومانی از بازی دارند میخواهید بدونید چطور؟ پس مقاله کسب درآمد از بازی رو از دست ندید!

فکشن چیست؟

در هنگام ساخت کاراکتر ، بازیکنان قابلیت انتخاب فکشن بین تیم های Alliance و Horde را خواهند داشت.پلیر ها در هنگام انتخاب فکشن بیشتر از مسائل قوی بودن یا ضعیف بودن یک فکش (که اینطور نیست هر فکشنی نقات قوت خودشو داره ولی شمایی که تازه کار هستید زیاد به این قضیه توجه نکنید!) به علایق خودشون توجه میکنند.

حالا شما باید نگاه کنید که با جنگیدن توی کدوم تیم حال میکنید؟!

آموزش بازی وارکرافت

آموزش بازی وارکرافت

 کلاس Class های بازی وارکرافت

یکی از مهمترین نکات در آموزش بازی وارکرافت انتخاب کلاس هست ، پس حتما این قسمت رو جدی بگیرید!

کلاس ها در بازی وارکرافت ، میشه گفت به دسته کاراکترتون گفته میشه.که با توجه به کاری که میخواید بکنید این کلاس ها متفاوت میشن.

لازمه که بدونید هر کدام از کلاس‌ها، زمانی که به جنگ میرید کاربرد های خودشونو دارند که به این تخصصشون (Specialization) می‌گویند. این تخصص‌ها  در سه گروه وارد کردن ضربه (DPS)‌، شفادهندگی یا به اصطلاح جون میدن به یاراشون (Heal) و تانک که جلو وایمیسن و بیشتر به اونا حمله میشه (Tank) طبقه بندی می‌شوند. همچنین نزدیک‌زن بودن (Melee) یا دور زن بودن کاراکتر (Ranged) نیز تاثیر زیادی در سبک و نحوه بازی دارد.

منظور از نزدیک زن و دور زن به این معنی هست که یکسری از کلاس ها با شمشیر حمله میکنند که به اینا نزدیک زن میگن و یکسری با جادو و یا کمان حمله میکنند و بهشون دور زن میگن.

دقت داشته باشید که در صورت انتخاب یک کلاس، می‌توانید بعدا نقش خود در مبارزات را عوض کنید. برای مثال کلاس Paladin هم می‌تواند در نقش تانک ظاهر شده و هم می‌تواند با اندکی تغییر در آیتم ها، در نقش یک DPS بازی کند! به همین دلیل بهتر است زودتر به سراغ بازی بروید و خود را بیش از اندازه درگیر انتخاب کاراکتر نکنید. 

ولی درصورتی که میخواهید از بازی وارکرافت فقط کسب درآمد و فروش گلد وارکرافت کنید پیشنهاد ما به شما انتخاب کلاس هایی هستش که DPS هستند و اگر هم ممکن بود AOE باشند.

پیشنهاد میکنیم اگر وارکرافت بازی میکنید مقاله  فروش گلد Shadowlands هم بخونید!

انواع کلاس های بازی وارکرافت

در هنگام خواندن آموزش بازی وارکرافت ، اگر بازی وارکرافت را نصب کرده اید ، پیشنهاد میکنم یکبار تمامی این کلاس هارو با یک کاراکتر (Fake-الکی) بسازید تا کمی با اون کاراکتر آشنا بشید.

کلاس های بازی وارکرافت

کلاس های بازی وارکرافت

  •  : Warriorsجنگجویان قدرتمندی هستند که همیشه در خط اول نبرد حضور دارند.این کلاس یک Spec برای تبدیل شدن به تانک و دو Spec برای تبدیل شدن به یک قهرمان DPS را دارد. 
  • Paladins : این کلاس تمامی نیروی خود را از جادوی روشنایی می‌گیرد. به همین دلیل می‌توانید آن را تبدیل به یک شفادهنده فوق‌العاده کنید. همچنین گزینه‌ DPS و تانک نیز برای این کلاس قابل دسترس است. 
  • Hunters : این کلاس می‌تواند کاراکتر شما را به یک Ranged DPS و Melee DPS تبدیل کند. همچنین می‌توانید حیوانات وحشی را رام کرده تا در کنار شما بجنگند..این کلاس داری سه Spec در زمینه وارد کردن ضربه به دشمنان است.
  •  : Roguesمخفی کاری و خنجر زدن از پشت قابلیت اصلی این کلاس است. بهتر است این کاراکتر را به یک Melee DPS تبدیل کنید.
  •  : Priestsدو راه بسیار متفاوت برای پیشبرد این کلاس وجود دارد.می‌توانید به طور کلی خود را وقف تیم‌کرده و آن را تبدیل به یکی از قدرتمندترین شفادهنده‌های بازی کرده و یا به یک Ranged DPS بی‌رحم تبدیل شوید. در هر دو صورت، بهتر است که در کنار خود یک کاراکتر تانک نیز داشته باشید، چرا که Priest ها به راحتی در نبرد‌ها کشته می‌شوند.
  • Shamans : از کاراکترهای این کلاس به عنوان کنترل کنندگان عناصر هستی یاد می‌شود. این کلاس دارای دو Spec برای تبدیل شدن به یک DPS و یک Spec شفادهندگی است.
  • : Mages بهتر است از این کلاس به عنوان یک Ranged DPS استفاده شود. در صورتی که به تنهایی قصد تجربه این بازی را دارید، تجربه بازی با این کلاس تا سطح ۵۰ اندکی سخت خواهد بود. البته بعد از این سطح کلاس Mage می‌تواند یکی بیشترین مقادیر ممکن ضربه را به دشمن وارد کند. 
  •  : Warlocksبا قابلیت احضار شیاطین و جادوهای آتشین، بهتر است این کلاس به یک Ranged DPS تبدیل کنید. با وجود دو Spec برای تبدیل شدن به یک DPS قدرتمند، بهتر است تمام امتیازات خود را در این زمینه خرج کنید.
  •  : Monksبا توجه به وجود تعداد زیاد قابلیت‌های موجود در این کلاس، می‌توانید به عنوان تانک یا Melee DPS از آن استفاده کنید.در حقیقت سبک بازی شما می‌تواند تعیین کننده نحوه تجربه این کلاس باشد. 
  •  : Druidsشما در قالب یک Druid می‌توانید هر نقش ممکن در بازی را تجربه کنید. در عین حالی که می‌توان با این کلاس یکی از بهترین شفابخش ها را ساخت، می‌توان با تغییر سبک، به یکی از بهترین تانک‌های بازی نیز رسید! همچنین می‌توانید در این کاراکتر به فرم حیوانی درآمده و قابلیت‌های جدیدی به دست بیاورید. برای مثال فرم حیوانی گربه، به شما اجازه مخفی‌کاری می‌دهد و حالت انسان این کاراکتر، یکی از بهترین شفابخش‌های بازی است.
  •  : Demon Huntersاستفاده کنندگان از جادوی سیاه، می‌توانند به Melee DPS یا تانک تبدیل شوند. 
  •  : Death Knightsبه عنوان خدمت‌گزاران آزاد شده Lich King، می‌توانید آن‌ها را تبدیل به یکی از قوی‌ترین کلاس‌های تانک و یا Ranged DPS تبدیل کنید. در حال حاضر برای تجربه این کلاس، باید یک کاراکتر سطح ۵۵ در همان سرور داشته باشید.

دقت داشته باشید که در حال حاضر و برای یک کاربر تازه کار، هیچ اهمیت خاصی ندارد که با کدام کلاس یا نژاد بازی را شروع می‌کند. در حقیقت تا زمانی که بر تمامی مکانیزم‌های بازی مسلط نشده‌اید و کلاس‌های مختلف را نشناخته‌اید، هیچ اهمیتی ندارد که کدام‌یک را انتخاب می‌کنید. با توجه به درجه سختی و قدرت اول بازی، بهتر است با کلاس Paladin یا Druid شروع کرده تا بتوانید خیلی سریع و راحت به تمامی المان‌های بازی مسلط شوید؛ چرا که روند انجام ماموریت‌های ابتدای بازی برای این دو کلاس نسبت به دیگر کلاس‌ها، اندکی راحت‌تر پیش می‌رود.

از مقاله آموزش بازی وارکرافت راضی بودید؟! هنوز تموم نشده ، حالا حالاها کار داریم 😀

اصطلاحات بازی وارکرافت

خیلی از بازیکنان زمانی بازی رو نصب میکنند ، بعد از وارد شدن به بازی سردرگم میشن و اولین کاری که میکنند اینه که تو گوگل سرچ میکنند آموزش بازی وارکرافت و به دنبال اصطلاحات رایج در این بازی میگردند!

  • Add-on : یک برنامه ساده که بازی اضافه شده تا بعضی از کارهای روتین را ساده‌تر کند. برای مثال یک Add-on یا افزونه برای انجام راحت‌تر ماموریت‌ها وجود دارد. یا افزونه‌ای دیگر می‌تواند رابط کاربری بازی را تغییر دهد!
  • AoE : این کلمه مخفف Area of Effect به معنای محل تحت تاثیر است. بسیاری از قابلیت‌های کاراکتر شما یک منطقه خاص را هدف قرار می‌دهد که به آن AoE می‌گویند.
  • AFK : مخفف Away From Keyboard که به معنی دور از کیبورد می‌باشد. این اصطلاح به این معنی است که بازیکن مورد نظر پشت سیستم نیست !
  • Aggro : خلاصه کلمه Aggressive بوده و به معنای بازی کردن به صورت تهاجمی است. برای مثال اگر هم‌تیمی‌های شما از این کلمه استفاده کنند، یعنی قصد دارند که به مکان مورد نظر با تمام قوا حمله کنند.
  • Ankh : یکی از قابلیت‌های کلاس Shaman است که می‌تواند هم‌تیمی ها را از دنیای مرده‌ها بازگرداند.
  • BC: در بازی World of Warcraft کلمه BC مخفف Burning Crusade است. این اسم اولین بسته الحاقی این بازی است. 
  • Blizz : به اسم شرکت سازنده بازی یعنی Blizzard اشاره دارد. 
  • Boss : به دشمنان سخت‌جان شما در بازی گفته می‌شود. در حقیقت معادل فارسی این کلمه همان غول مرحله آخر است! 
  • BRB: مخفف جمله Be Right Back است. این جمله به معنای “به زودی باز می‌گردم” است! 
  • Bot : یک برنامه کامپیوتری که می‌تواند کارهای روتین انسان را انجام دهد. بسیاری از افراد برای جمع آوری منابع به صورت خودکار، از بات استفاده می‌کنند. البته بلیزارد قوانین سخت‌گیرانه‌ای در این مورد داشته و امکان استفاده از بات‌ها در نسخه‌های جدید بسیار کمتر شده است. 
  • Buff: یک قابلیت مثبت که می‌توانید با آن هم‌تیمی‌ها را تقویت کنید. در حقیقت هر قابلیتی که به کار هم پیمانان بیاید، Buff نام دارد. 
  • Camping: به کمین کردن برای شکار یک دشمن، Camping می‌گویند!
  • Caster: به کاراکترهایی که برای ضربه زدن به دشمن از جادو استفاده می‌کنند، Caster می‌گویند.

خسته شدید؟ پیشنهاد میکنم مقاله آموزش بازی وارکرافت را در مرورگرتون ذخیره کنید تا بعدا با تمرکز بیشتر مطالعه کنید!

آموزش بازی وارکرافت

آموزش بازی وارکرافت

  • CD : مخفف کلمه Cooldown بوده و به معنی زمان مورد نیاز برای شارژ شدن یک قابلیت است. 
  • Conquest Points : در صورت شرکت در رویداد های PvP، بازی World of Warcraft به عنوان پاداش به شما ارزی را ارائه می‌دهد که به آن Conquest Points می‌گویند. با استفاده از این ارز می‌توانید آیتم‌های بسیار مهمی را از فروشگاه‌های سرتاسر دنیای بازی خریداری کنید. 
  • Critters: به طور کلی معنی این کلمه سیاهی لشگر است. موجودات غیر تهاجمی که در سرتاسر دنیای وارکرفت پخش شده‌اند و با یک ضربه کشته می‌شوند.
  • DC: مخفف کلمه Disconnect بوده و به معنای قطع شدن اتصال اینترنت است.
  • Debuff: این کلمه در نقطه مقابل Buff قرار می‌گیرد و به معنای از بین بردن اثر مثبت هم‌تیمی هاست. 
  • DK: مخفف کلمه Death Knight، یکی از کلاس های بازی است. 
  • DMG : مخفف کلمه Damage بوده و به معنای وارد کردن ضربه به دشمن است.
  • DnD: مخفف کلمه Do Not Disturb بوده و به معنای “مزاحم نشوید” است!
  • DPS: مخفف کلمه Damage Per Second بوده و به معنای ضربه وارد شده در ثانیه است. همچنین به کاراکتر‌هایی که میزان ضربه بسیار زیادی را در زمان کم به دشمن وارد می‌کنند، DPS گفته می‌شود. برای مثال کاراکتر کلاس Mage می‌تواند تبدیل به یک DPS بسیار قدرتمند بشود.
  • Drop: به آیتم‌هایی که از موجودات کشته شده بدست می‌آورید، Drop می‌گویند.
  • Exploit: به استفاده از یک ایراد در ساختار بازی به نفع خود، Exploit می‌گویند. اصولا استفاده از این ایرادات باعث بسته شدن حساب کاربری شما خواهد شد. 
  • Farming: به کشتن موجودات مختلف برای بدست آوردن منابع، Farming می‌گویند. اصولا پروسه فارم کردن همیشه یک پروسه تکراری است، چرا که هدف نهایی بدست آوردن منابع است.
  • FPS: به میزان فریم‌ریت تولیدی توسط کارت گرافیک شما، Frame Per Second یا FPS گفته می‌شود. این اصطلاح مربوط به قدرت کارت گرافیک در اجرای بازی‌ها بوده و ارتباطی با خود بازی ندارد.
  • GG: مخفف کلمه Good Game بوده و به نشانه احترام به حریف، در پایان هر دست از بازی گفته می‌شود.
  • Guild: در بازی World of Warcraft به معنای قبیله بوده و محلی برای گردهم آمدن بازیکنان است. 
  • HF: مخفف جمله Have Fun بوده و برای احترام به طرف مقابل در اول مسابقه گفته می‌شود.
  • HOR : مخفف کلمه Hall of Reflection است. این مکان به عنوان پایتخت Lich King شناخته می‌شود و تاج و تخت‌ یخی نیز در این مکان قرار گرفته است.
  • IDC: مخفف کلمه I Don’t Care به معنای اهمیت ندادن است. 
  • IDK: مخفف کلمه I Don’t Know به معنای ندانستن است. 
  • IRL : مخفف کلمه In Real Life و به معنای هر چیزی در درون دنیای واقعی است. 
  • Kite: به معنای خارج کردن یکی از Boss ها یا نیروهای دشمن است. همچنین بعضی اوقات به کشتن همان نیرو نیز اشاره دارد. 
  • Latency : این کلمه معیاری برای سنجش کیفیت اینترنت بوده و ارتباطی به مفاهیم بازی World of Warcraft ندارد. این کلمه به میزان تاخیر یک اینترنت برای ارسال و دریافت اطلاعات از سرور اشاره دارد. 
  • Loot: به غارت کردن جنازه‌های کشته شده توسط شما، لوت کردن می‌گویند. کل این فرآیند به معنی به دست آوردن منابع جدید از روی جنازه دشمنانتان است. 
  • MMO : مخفف کلمه Massively Multiplayer Online است. این کلمه به سبک بازی‌هایی همانند World of Warcraft گفته می‌شود که در آن، بازیکنان زیادی به یک سرور وصل شده و به صورت آزادانه به رقابت با یک‌دیگر می‌پردازند.
  • NPC: مخفف کلمه Non-Player Character بوده و به کاراکترهایی در بازی الطاق می‌شود که توسط کامپیوتر کنترل می‌شوند.
  • Nerf : قابلیت‌هایی که توسط سازندگان بازی ضعیف می‌شوند، به  اصطلاح Nerf شده‌اند. 
  • Noob: به کاربران ضعیف و بی تجربه الطاق می‌شود. همچنین بعضی اوقات از این کلمه برای تمسخر افراد نیز استفاده می‌شود.(تنها در صورتی که سطح فرد مورد نظر با سطح مهارت وی همخوانی نداشته باشد)
  • MMORPG: مخفف کلمه Massively Multiplayer Online Role Playing Game بوده و به معنای بازی‌های نقش آفرینی آنلاین شبیه به همین بازی است. 
  • Nuke: به قابلیت‌هایی که می‌توانند در یک ثانیه مقدار بسیار زیادی ضربه را به دشمن وارد کنند، Nuke گفته می‌شود. همچنین به کلاس‌هایی که دارای این قابلیت‌ هستند، Nuker گفته می‌شود. 
  • Party : به گروه کوچکی از افراد هم‌تیمی می‌گویند که بازی را به صورت دسته جمعی تجربه می‌کنند.
  • Patch : به بروزرسانی‌های بازی در جهت رفع ایرادات و یا اضافه کردن قابلیت‌های جدید، Patch یا وصله می‌گویند.
  • Pew Pew : به طور کلی کاراکتر‌هایی که به دشمن ضربه وارد می‌کنند را کاراکتر‌های Pew Pew می‌نامند! (در زبان انگلیسی کلمه Pew Pew به صدای تفنگ گفته می‌شود!)
  • PowerLeveling: بعضی از افراد به جای تمرکز برای به دست آوردن آیتم‌های مختلف، مستقیما به سراغ بالا بردن سطح‌ خود در پایین‌ترین زمان ممکن می‌روند. به این فرآیند Power Leveling می‌گویند! اصولا افرادی که از این متد استفاده می‌کنند، به تمام مکانیزم‌های بازی مسلط بوده و فقط سعی دارند که یک کاراکتر جدید را به سرعت به آخرین سطح ممکن برسانند.
  • PTR: مخفف کلمه Public Test Realm بوده و به سرورهایی الطاق می‌شود که در آن، جزئیات بروزرسانی جدید تست شده تا پیش از ارائه نهایی، مشکلات آن برطرف شود.
  • PvE: مخفف Player vs Environment است که به نبرد‌های میان بازیکن و نیروهای تحت کنترل کامپیوتر گفته می‌شود.
  • PvP: مخفف کلمه Player vs Player بوده و به نبرد میان بازیکنان گفته می‌شود.
  • Raid: در این بازی، به چند Party مختلف که یک ماموریت یکسان را دنبال می‌کنند، گروه Raid می‌گویند.
  • Spec: به قابلیت‌های موجود در بخش مهارت‌های کاراکتر گفته می‌شود. بازیکنان بازی World of Warcraft می‌توانند در مهارت‌های خاصی سرمایه‌گذاری کرده تا قدرت کاراکتر خود را در آن بخش افزایش دهند. 
  • Tank : به کاراکتر‌هایی که می‌توانند میزان ضربه بسیار زیادی را تحمل کنند، تانک می‌گویند. این اصطلاح برای تمامی بازی‌های نقش آفرینی استفاده می‌شود.
  • Threat : این کلمه در معنای لغوی به معنای تهدید است. در بازی World of Warcraft در زمان نبرد با Boss ها و دیگر موجودات موجود در دنیای بازی، آن‌ها همیشه به قوی‌ترین دشمن با بالاترین Threat حمله می‌کنند. به همین دلیل این موضوع اهمیت زیادی دارد که بدانید پیش از حمله به یک باس، کدام یکی از بازیکنان شما بالاترین سطح Threat را دارند.
  • Vanilla Wow: به نخستین نسخه از بازی World of Warcraft گفته می‌شود. در حقیقت بازی World of Warcraft Classic بازسازی کننده تجربه Wow Vanilla است. 
  • Wotlk: مخفف کلمه Wraith of the Lich King بوده و به دومین بسته الحاقی این بازی اشاره دارد. 
  • WoW: مخفف کلمه World of Warcraft بوده و به اسم بازی اشاره دارد. 

سخن پایانی

ما تلاش کردیم در مقاله آموزش بازی وارکرافت ، یکسری از نکات ابتدایی رو ذکر کنیم ، ولی درصورتی که انتقاد ، پیشنهاد و نظری داشتید خوشحال میشیم ما رو در جریان بزاریم تا در آموزش های بعدی بیشتر دعایت کنم.

قبل

در ضمن اکسپنشن WOTLK جدیدترین نسخه بازی وارکرافت کلاسیک هستش که میتونید تغیرات این نسخه رو در پست تغیرات WOTLK مطالعه کنید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 10 میانگین: 4.1]

9 دیدگاه
اشتراک گذاری
اشتراک‌گذاری
با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.